De ce serviciile de curatenie la birouri fac angajatii mai fericiti

„Ai grija de angajatii tai iar ei vor avea grija de afacerea ta.” Sunt cuvintele lui Richard Branson, miliardar englez si unul dintre cei mai mari antreprenori din zilele noastre. Judecand dupa statutul pe care il are astazi, trebuie sa fie un pic de adevar in aceasta afirmatie.

Angajatii sunt cel mai de pret bun, daca putem spune asa, al unei companii iar reusita in afaceri depinde foarte mult de cat de fericiti sunt acestia in cadrul companiei respective. Pe langa aspectul financiar si alte facilitati, stiai ca exista un lucru care poate influenta nu doar bunastarea angajatilor tai, ci si performantele acestora? Un lucru la care poate nu te-ai gandit sau caruia nu i-ai acordat prea multa importanta pana acum: activitatea de curatenie la birouri.

Curatenie la birouri, o necesitate reala. Iata de ce!

Ordinea sau, dimpotriva, asa-numita dezordine organizata reprezinta 2 medii de lucru in care angajatii isi desfasoara cel mai bine activitatea. Daca este de preferat sa le acorzi libertatea de a-si organiza propriul birou dupa bunul plac, trebuie in schimb sa te asiguri ca mediul in care isi petrec zilnic 8 ore este unul placut, curat si perfect igienizat. Ordinea din jur confera angajatilor o stare de bine si senzatia ca totul este sub control.

Serviciile de curatenie la birouri sunt esentiale in orice companie in care numarul angajatilor depaseste cifra 5. Desi in cazul multor firme curatenia face parte neoficial din fisa postului, acest lucru poate deveni frustrant pentru angajati care, dupa program sau pe finalul programului, trebuie sa-si canalizeze energia ramasa pentru a face curatenie la locul de munca.

In plus, o curatenie impecabila va contribuie nu doar la fericirea angajatilor, ci si la formarea unei prime impresii bune a clientilor si colaboratorilor care iti calca pragul.

De ce sa optezi pentru serviciile de curatenie la birouri

In functie de nevoile existente, o firma de specialitate te poate ajuta cu servicii profesionale de curatenie lunare, bilunare sau chiar si zilnice. In cadrul unui astfel de serviciu se asigura o serie de operatiuni incepand de la aspirarea mochetei sau altor tipuri de acoperiri pentru pardoseala, pana la curatarea geamurilor, stergerea prafului etc si, foarte important, aprovizionarea cu consumabile (sapun lichid, servetele, hartie igienica) a spatiilor sanitare.

Altfel spus, o firma de specialitate se va ocupa de tot ce este necesar pentru ca locul de munca sa fie unul care invita la creatie si performanta, un loc unde toata lumea isi poate desfasura activitatea in conditii optime de curatenie fara sa depuna cel mai mic efort in acest sens.

Atunci cand vine vorba de curatenie la birouri, orice companie care se respecta intotdeauna va colabora cu o echipa de profesionisti. In Brasov si zonele limitrofe, o astfel de echipa o regasesti in cadrul companiei Clinica de Covoare care iti ofera servicii specializate cu personal calificat, ori de cate ori ai nevoie. Ai la dispozitie inclusiv consultanta in domeniu in care vei fi informat cu privire la ce implica mai exact un astfel de serviciu si cum se desfasoara acesta. Cere o oferta personalizata acum!