Cum alegi firma de curatenie in birouri, hoteluri si alte spatii – 4 criterii esentiale

 

Din postura de persoana juridica ce dispune de un spatiu dedicat afacerii sale cunosti cat de important este sa ai la dispozitie o firma de curatenie. Daca inca te afli in cautarea serviciului perfect de curatenie profesionala, descopera oferta companiei Clinica de Covoare si atuurile ce o recomanda ca fiind partenerul de care ai nevoie pentru buna desfasurare a activitatii tale.

 

  • Curatenie profesionala in orice tip de spatiu

Diversitatea spatiilor in care o firma poate efectua operatiuni de curatare profesionala reprezinta un aspect ce vorbeste de la sine despre resursele materiale, forta de lucru, know-how-ul si experienta firmei respective.

Clinica de Covoare din Brasov raspunde cu promptitudine cerintelor indiferent de spatiul vizat: sedii sociale ale firmelor sau puncte de lucru, spatii de birouri sau de tip call center, hale industriale, hoteluri, pensiuni, magazine etc. Solutiile, detergentii si echipamentele din dotare sunt adaptate fiecarui tip de spatiu astfel incat curatenia sa fie efectuata respectand intocmai regulile de igiena existente.

 

  • Curatenie in birouri, spatii call center si sedii de firme

Un mediu curat este un mediu productiv, iar curatenia la locul de munca intotdeauna influenteaza dispozitia angajatilor si poate contribui la buna desfasurare a activitatilor.

In cazul acestor tipuri de spatii, frecventa operatiunilor de curatare este determinata de numarul angajatilor si implicit nivelul de trafic. Pot include de la stergerea zilnica a echipamentelor electrice si electronice, respectiv aprovizionarea cu consumabile a toaletelor, pana la aspirarea podelelor si stergerea birourilor o data pe saptamana.

 

  • Curatenie in hoteluri, pensiuni si alte spatii Horeca

Aspectul proprietatilor care primesc oaspeti reprezinta cartea de vizita a acestora. Clinica de Covoare are grija de imaginea hotelului sau a pensiunii pe care o detii pentru ca tu sa atragi clienti noi, respectiv sa ii pastrazi pe cei care ti-au trecut deja pragul. Curatenia poate fi efectuata atat in camerele de cazare, cat si in spatiile propriu-zise ale proprietatii (holuri, receptie, scari, sali de conferinta etc) pentru un confort deplin in toata cladirea.

Servicii de curatenie la cheie

Curatenia profesionala este o operatiune complexa, tocmai de aceea orice firma profesionista trebuie sa dispuna de resursele necesare pentru a acoperi toate serviciile pe care aceasta le presupune.

Clinica de Covoare se ocupa pana in cel mai mic detaliu de curatarea spatiilor, asigurand de la servicii principale precum aspirarea podelelor, spalarea covoarelor, a geamurilor si dezinfectarea mobilierului din baie, pana la operatiuni ca udarea plantelor, debarasarea sacilor de gunoi sau aerisirea incaperilor, operatiuni care in final fac diferenta si contribuie la obtinerea unui spatiu placut.

 

  • Curatenie zilnica, saptamanala sau lunara

Nevoile de curatenie variaza de la un spatiu la altul. De exemplu, curatenia profesionala in hoteluri este necesara in fiecare zi pentru a pastra confortul oaspetilor si minim o data pe saptamana daca vorbim de sedii de firme cu un numar mic de angajati.

Indiferent ca detii un hotel, call center, spatiu de birouri, hala industriala sau spatiu de productie, la Clinica de Covoare ai parte de solutii customizate, adaptate cerintelor si nevoilor tale de curatenie indiferent ca aceasta este zilnica, saptamanala, lunara, bilunara, curatenie de intretinere sau curatenie generala.

Flexibilitatea in stabilirea frecventei de curatare este un atuu deloc de neglijat al oricarei firme de profil.

 

  • Consultanta de specialitate in domeniul curateniei

Si pentru ca solutiile sa fie complete, Clinica de Covoare ofera oricarui client consultanta de specialitate in domeniu. Transparenta in servicii ofera siguranta acestuia, sentimentul ca a facut cea mai buna alegere si nu in ultimul rand, reprezinta un prim pas catre o colaborare de lunga durata.

Toate aceste atuuri precum si cei peste 10 ani de experienta recomanda Clinica de Covoare ca prima alegere pentru curatenie in birouri, hoteluri, hale si alte tipuri de spatii.