Clinica de covoare Str. Nicopole nr.46

Curatare Tapitarii auto

Transformam interiorul masinii pentru ca tu sa redescoperi placerea de a conduce! Stralucire, culori vii si protectie, toate obtinute intr-un timp scurt. Convinge-te! Apeleaza la serviciul nostru de curatare tapiterii auto!

Comanda Online curățarea tapițării.

Curatarea tapiteriei din material textil

Tapiteria se curata cu solutie pentru tapiterie Tamoq, prin injectie manuala, apoi extractie si limpezire cu aspirator pentru lichide. In cazul tapiteriilor prea uzate scamele iesite din material se „barbieresc” folosind un aparat special.

Cum curatam tapiteria ?

Tot interiorul este aspirat, praful este sters cu o carpa din microfibre, bordul si toate elementele din plastic sunt curatate. Curatarea plafonului, fetelor de usi si a unor eventuale pete cu un pistol pneumatic (Tornador Gun). Scaunele si bancheta se curata prin injectie spuma, extractie cu un aspirator, urmand un pas foarte important: Limpezirea.

curatare tapitarii
curatare tapitarii

Curatare tapiterie auto din piele:

Un pas important la curatarea tapiteriei din piele este folosirea unei solutii speciale cu Ph echilibrat pe baza de apa. Dupa curatare se aplica un balsam, cu protectie UV ce va hidrata pielea in profunzime.