Cum iti influenteaza sanatatea procedeul de curatare si spalare covoare?

Igienizarea unui spatiu este foarte importanta deoarece poate influenta starea de sanatate a celor care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in cadrul acestuia. Dintre toate suprafetele ce necesita curatare, covorul ar trebui sa fie prioritar. Afla de ce curatenia pe care o realizai pana acum nu este atat de impecabila precum credeai si de ce trebuie sa acorzi mai multa atentie operatiunii de curatare si spalare covoare.

Stiai ca este indicat sa aspiri covorul cel putin o data pe saptamana sau chiar si de 3 ori in cazul familiilor cu copii si animale de companie? De asemenea, spalarea acestuia in profunzime este la fel de importanta deoarece: 

  1. Previne inmultirea bacteriilor si a factorilor alergeni

Covorul actioneaza ca un magnet pentru praf si murdarie, devenind astfel un mediu propice pentru dezvoltarea si inmultirea microbilor si a bacteriilor. Acestea se lipesc adanc in tesaturile covorului iar aspirarea nu este indeajuns pentru a le indeparta cu succes. De asemenea, particulele de praf si parul de animale pe care covorul le atrage pot declansa alergii sau agrava starea de sanatate a persoanelor deja alergice sau care sufera de astm.

Efectuarea unei operatiuni de curatare si spalare covoare in profunzime reprezinta singura modalitate prin care poti asigura un mediu perfect igienizat si sanatos pentru cei dragi.

  1. Imbunatateste calitatea aerului

Asa cum ploaia are mirosul ei specific, asa poti spune ca si casa ta miroase a curat. Nu poti descrie acest lucru, dar il poti simti odata ce ai pasit inauntru iar aici contribuie foarte mult si cat de des alegi sa speli covorul.

Pe langa faptul ca aduce un plus pe partea estetica, spalarea covoarelor imbunatateste considerabil calitatea aerului respirat si contribuie astfel la obtinerea acelui miros de curatenie. Calitatea aerului dicteaza nu doar starea de sanatate, ci si dispozitia, respectiv starea de spirit a unei persoane tocmai de aceea este important sa ii acordam atentia cuvenita.

  1. Prelungeste durata de viata a covorului

Covorul, la fel ca orice alt obiect din locuinta ta, este o investitie pe care doresti sa o protejezi pentru a te bucura cat mai mult de ea. Curatarea si spalarea cu regularitate a covorului prelungeste durata de viata a acestuia prin pastrarea calitatii tesaturii si a culorilor vii. Nuantele specifice revin parca la viata iar suprafata redevine placuta la atingere.

Curatare si spalare covoare intr-un mod profesionist

Poate ca toate aceste motive te-au convins de faptul ca trebuie sa acorzi mai multa atentie covorului tau, insa ce faci daca nu ai si timpul necesar in acest sens? Lasi aceasta grija in sarcina profesionistilor, la Clinica de Covoare, si economisesti astfel nu doar timp pretios, ci si energie!

Aici, la Clinica de Covoare, covorul tau va avea parte de rasfat si se va intoarce acasa ca nou! Avem in dotare echipamente specializate de curatare si spalare covoare care ne permit sa curatam in profunzime nu mai putin de 40 de covoare pe ora. Acest lucru inseamna onorarea cu rapiditate a oricarei comenzi, fara a face rabat de la calitatea rezultatelor.

Contacteaza-ne telefonic sau prin formularul online si convinge-te!