Clinica de covoare Str. Nicopole nr.46

Despre noi

Activam cu succes pe piata de specialitate inca din anul 2007 iar experienta si portofoliul vast de clienti alcatuiesc cartea noastra de vizita.

Inca de la inceputul activitatii noastre in anul 2007, ne-am propus un lucru: acela de a nu face compromisuri atunci cand vine vorba de curatarea si igienizarea unui spatiu. Faptul ca nu ne-am abatut de la acest principiu ne-a transformat astazi intr-una din cele mai longevive companii de specialitate din municipiul Brasov care ofera servicii de curatenie si intretinere la standarde inalte de calitate.

Valorile noastre

In decursul a peste un deceniu de activitate ne-am conturat un set de valori bine definite care ne ghideaza in tot ceea ce facem. Integritatea, profesionalismul si transparenta sunt valorile de baza care se reflecta nu doar in serviciile noastre, ci si in modul in care tratam fiecare colaborare in parte.

Ce iti oferim?

Avem un portofoliu larg de servicii de curatenie si igienizare deoarece dorim sa venim in intampinarea cat mai multor cerinte si nevoi: spalare covoare si tapiterii auto, curatenie generala, de intretinere si curatenie dupa constructor, fiecare cu toate operatiunile aferente. Serviciile noastre sunt disponibile in Brasov si zonele limitrofe, iar pe viitor dorim sa ne extindem activitatea la nivel national.

Portofoliul vast, cea mai buna carte de vizita a companiei, cuprinde persoane fizice si juridice din sectorul public si privat deopotriva. De-a lungul activitatii am efectuat lucrari de curatare si intretinere in spatii dintre cele mai diverse, de la locuinte si localuri Horeca, pana la hale de productie, cladiri administrative, cladiri de invatamant sau spatii de birouri.

De ce sa ne alegi ca partener?

Pe langa experienta in domeniu si gama larga de servicii, iti venim in ajutor si cu consultanta de specialitate prin care iti oferim mai multe detalii vizavi de ce inseamna si ce implica mai exact o activitate de curatenie intr-un mod profesionist. Prin transparenta, una dintre valorile de baza asa cum am mentionat, aspiram la o cat mai buna colaborare cu fiecare client pentru rezultate excelente de ambele parti.

De asemenea, cele mai noi si apreciate echipamente din dotare permit echipei noastre sa efectueze impecabil orice operatiune de curatare, intr-un timp scurt.

Suntem convinsi ca dispunem de toate atuurile necesare pentru ati oferi servicii impecabile de aceea te asteptam oricand, cu orice provocare in domeniu!

First Phone inseamna impecabil de curat!