Clinica de covoare Str. Nicopole nr.46

Spalatorie de covoare Brasov

Redam aspectul nou-nout al covoarelor tale prin igienizarea in profunzime a acestora. Paseste cu incredere! Contacteaza-ne telefonic sau prin intermediul formularului online pentru o oferta personalizata de curatare si spalare covoare.

Comanda Online spalarea covorului tau.

Spalatorie de covoare profesionala

Prin metodele incercate poate de multi dintre noi acasa, urmand sfaturile bunicii sau ale mamei, ne-am straduit mereu, poate prea mult si depunand prea mult efort, pentru a avea rezultate in curatatul  si spalatul covoarelor. Unii dintre noi poate au utilizat metoda de curatare a covorului stergand suprafata acestuia cu un tampon inmuiat in esenta concentrata de ceai. Insa aceasta metoda nu era suficienta, deoarece pentru a-i reimprospata apoi culorile covorului, era necesar ca acesta sa fie periat energic cu o solutie concentrata de apa cu sare grunjoasa sau se presara covorul cu sare, se rula si se lasa asa 2-3 zile, dupa care se peria sarea. O munca mult prea obositoare, ce dura si, poate, de multe ori nu avea rezultatul scontat, facand din spalatul covorului o corvoada.

spalatorie de covoare
spalatorie de covoare Brasov pret

Curatarea covoarelor in profunzime

Credem ca pentru a fi mai buni in ceea ce facem si pentru a avea rezultate, este necesar nu sa muncim mai mult, ci sa muncim mai bine. De aceea, Clinica de covoare First Phone prin activitatea pe care o desfasoara, si-a propus sa elimine urmele nedorite din viata noastra, a tuturor, precum: praful, deseurile, unsorile, murdariile de tot felul. Toate acestea intr-un timp cat mai scurt si in cel mai profesionist mod posibil, alaturi de o echipa pregatita si competenta.

Pentru ca stim cat de obositoare este aceasta munca si cat timp ocupa , printre multitudinile de sarcini pe care le aveti de indeplinit zilnic, First Phone vine in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu de spalatorie de covoare ce se realizeaza cu cele mai bune utilaje si produse.

Asadar, nu trebuie sa va mai stresati pentru ca trebuie sa le faceti dumneavoastra pe toate. Ne delegati noua aceasta sarcina, de curatare si spalare a covoarelor, iar noi va vom rezolva in cel mai rapid, calitativ si profesionist mod posibil. 

Spalatorie de covoare Întrebări frecvente

Cum plasam o comanda ?

Ne puteți suna la nr. de telefon : 0731 929 063 | 0740 919 759 | 0268.412.323 pentru a stabilim împreună ziua si intervalul orar in care putem veni sa ridicam covoarele.

Program: Luni – Sâmbăta Orar : 8.00-18.00

Sau

Puteți sa folosiți butonul de comanda online pentru a comanda ridicarea covoarelor Dvs. de la domiciliu

 

In cat timp primesc covoarele spălate înapoi ?

Într-un termen de 24-48 de ore, in funcție de volumul de covoare pe care îl avem in perioada respectiva. După ce covoarele dumneavoastră sunt curate si uscate, va contactam telefonic pentru a stabili ziua si intervalul orar pentru livrarea covoarelor.

Care este comanda minima?

Comanda minima in Brașov este de 6 mp

In cazul in care comanda este mai mica se va tarifa conform minimului necesar.

Cum este taxata spălarea covoarelor mai mici de 1m ?

Toate covoarele cu dimensiuni mai mici de 1 metru pătrat vor fi tarifate unitar cu 1 metru pătrat.

Modalitati de plata

Veți putea plăti in momentul in care primiți covoarele înapoi, curate si parfumate.

La ridicarea covoarelor primiți un Bon de Comanda, urmând ca la livrare sa achitați contravaloarea serviciilor in baza bonului de comanda si a bonului fiscal pe care îl primiți.

Care sunt tarifele percepute pentru serviciile prestate?

Tarife / Servicii – Predare personala

  • Curățat si spălat covor cu timp de livrare 24-48 de ore –8 RON/MP
  • Festonat covoare/mochete –7 RON/MP

Tarife / Servicii – Comanda Online

  • Curățat si spălat covor cu timp de livrare 24-48 de ore –10 RON/MP
  • Festonat covoare/mochete –7 RON/MP
Cat de des este recomandata spalarea covoarelor?

In marea majoritate a cazurilor, spălarea covoarelor dumneavoastră se poate face ori de cate ori considerați ca este necesar, fără restricții si fără riscuri, însă exista si câteva excepții de la regula, precum:

Covoare vechi/neîntreținute: țesătura veche/neîntreținută corespunzător poate ascunde diverse pete vechi sau părți deteriorate ale țesăturii, iar in cazul intervenției asupra acestora cu utilaje profesionale, țesătura se poate destrăma/rupe; In momentul predării covorului, va rugam sa specificați daca acesta a fost depozitat in condiții improprii sau daca este vechi/neîntreținut conform etichetei; 

Covoarele de lână necesita o curățare profesionala de cel puțin doua ori pe an pentru a putea menține calitatea țesăturii. In cazul in care covorul de lână este pătat, curățarea este imediat necesara. In momentul predării covorului către curățătorie, va rugam specificați natura petelor pentru o îndepărtare cat mai eficienta;

Covoare confecționate artizanal: de cele mai multe ori, covoarele confecționate artizanal nu pot fi spălate industrial. Atât utilajele cat si substanțele chimice pot deteriora țesătura. Aici facem referire la covoarele din mohair, ciucuri si alte materiale ușor deteriorabile; 

Covoare fără eticheta: in lipsa unor instrucțiuni clare in ceea ce privește modalitatea de întreținere a țesăturii, pot apărea deteriorări ale acesteia. 

 

 

Ce tipuri de covoare putem spala la Clinica de covoare?

Echipa spalatoriei Clinica de covoare analizeaza atent fiecare cerinta a clientilor, reusind sa rezolve aproape orice dificultate intampinata, putand spala aproape toate tipurile de covoare: Spalam covoare de lana. Spalam covoare persane. Spalam covoare tesute manual. Spalam covoare tip Cisnadie. Spalam covoare tip Dorna. Spalam covoare tip Pierre Cardin. Spalam covoare Kika.

Spalam covoare Mobexpert. Spalam covoare Ikea. Spalam covoare Rovere. Spalam covoare copii. Spalam mocheta. Spalam covoare din fibre sintetice. Spalam covoare din fibra acrilica. Spalam covoare din nailon. Spalam covoare din polipropilena.

Chiar daca nu se comporta ideal la apa totusi spalam si igienizam: covoare de matase, covoare din vascoza, covoare bumbac. Spalam carpete.

De ce sa alegem Clinica de covoare?

PARFUMAREA COVOARELOR
Covoarele tale nu vor fi doar spalate, ci si parfumate, pentru a-ti da acea stare de bine acasa.

Nu percepem nicio taxa in plus pentru parfumarea covoarelor.

FARA SURPRIZE PE FACTURA
Pretul comunicat de echipa noastra este cel pe care-l vei plati. Nu platesti nimic in plus.

Nu avem costuri ascunse, nu-ti vom spune la livrare ca te-a costat mai mult decat estimarea initiala.

SIGUR PENTRU TINE SI COPII
Folosim doar detergenti ecologici, solutii de curatare antibacteriene ecologice.

Utilizam doar produse blande cu tesaturile si sigure pentru sanatatea ta si mai ales a copiilor mici, care adora sa se joace pe covor.

GARANTIA CALITATII SPALARII COVOARELOR
Respectul si fidelitatea clientilor nostri reprezinta cea mai de pret carte de vizita pentru noi.

DISPONIBILITATE PE TOATA PERIOADA ANULUI
Putem spala, curata si usca covoarele pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Poti apela la spalatoria de covoare Clinica de covoare si pentru situatii urgente (pete, mirosuri), chiar daca afara ploua sau ninge.

De ce sa alegeți Spalatorie de covoare Clinica de covoare?

Covoarele dumneavoastra primesc cel mai bun tratament in clinica noastra de covoare. Noutatea in curatarea si spalarea covoarelor la Clinica de Covoare este aceea ca utilizam echipamente de ultima generatie, de cea mai buna calitate. Curatarea covoarelor cu trenul de spalare are 4 etape:

Festonare – Spalatorie de covoare Brasov

Covoarele ale caror margini au defecte, nu mai trebuie sa fie o problema pentru dumneavoastra, deoarece ne-am gandit noi la rezolvarea acesteia si va oferim solutia: furnizarea serviciului de festonare.

Clinica de Covoare First Phone 

Luam in serios fiecare apel, fiecare client, deoarece murdaria este inamicul nostru numarul unu, iar pentru asta utilizam cea mai buna aparatura si cele mai bune produse in munca depusa, rezultatele fiind si ele cele scontate: clienti multumiti.

spalatorie de covoare pret covor

1

Analiza amanuntita a covoarelor, pentru a stabili metoda optima de curatare si spalare.

2

Aspirarea covoarelor înainte de a începe operațiunea de spalare, pentru a indeparta praful sau scamele ce pot ingreuna spalarea.

spalatorie de covoare brasov

3

Spalarea propriu-zisa se face cu ajutorul unui tren de spalare covoare. Acesta inglobeaza mai multe procese complexe de spalare si curatare intr-un singur utilaj: prespalare, spalare, clatire si rulare.

4

Stoarcerea la centrifuga, se face in 2 etape: clatirea covoarelor apoi centrifugarea, eliminandu-se majoritatea apei (peste 90%).

5

Uscarea covoarelor se face la temperatura, umiditate si ventilatie controlata, evitandu-se expunerea directa la razele soarelui.