Curatenie la birouri: cum poate contribui la succesul afacerii tale

Micile detalii fac diferenta iar in cadrul unei companii de succes compromisurile nu isi au locul. Din categoria acestor detalii se numara si activitatea de curatenie la birouri care, in functie de cata atentie ii acorzi, poate atrage laude sau dimpotriva, poate lasa o pata asupra cartii de vizite a firmei pe care o conduci.

Angajatii tai sunt cei care se ocupa in continuare de curatenia in birouri? Afla de ce ar trebui sa iei legatura chiar acum cu o firma specializata in domeniu!

Curatenie la birouri: igienizare si imagine

Serviciile de curatenie la birouri sunt importante din 2 motive: pentru igienizarea spatiului respectiv si construirea unei imagini favorabile atat in fata angajatilor, cat mai ales a partenerilor de afaceri.

Un mediu curat reprezinta primul pas pentru mentinerea sanatatii, iar aici vorbim de un mediu in care un anumit numar de persoane petrec zilnic cel putin 8 ore si impart grupuri sanitare si alte incaperi. Curatenia devine astfel prioritara si trebuie realizata pana in cel mai mic detaliu. Mai mult, prin asigurarea unui sediu curat si ordonat oferi angajatilor tai conditii optime de dezvoltare profesionala si atingere a performantelor.

Curatenia in spatiul de lucru are impact nu doar asupra angajatilor ci si a colaboratorilor, partenerilor de afaceri si a clientilor daca vorbim despre sedii care au program cu publicul. In afaceri, prima impresie conteaza iar o prima impresie buna este construita cu ajutorul unui mediu de lucru placut, primitor si sclipitor de curat. Asigurarea curateniei la locul de munca denota nu doar respect pentru angajatii tai, ci si incredere pentru partenerii de afaceri.

Cum te poate ajuta o firma de curatenie la birouri

Curatenia la birouri poate fi privita ca o externalizare a unui serviciu esential pentru compania ta, dar pentru care nu dispui de personal calificat si echipamentele necesare. Ai nevoie de o echipa dedicata care sa-ti furnizeze servicii profesionale de curatenie ori de cate ori ai nevoie sau in baza unui contract.

Ce implica aceste servicii? Orice tip de operatiune care contribuie la obtinerea unui mediu de lucru curat iar ca si exemple concrete, amintim: activitatea de aspirare, stergerea prafului, aerisirea incaperilor pentru imbunatatirea calitatii aerului, udarea plantelor, dezinfectarea mobilierului din grupurile sanitare, aprovizionarea acestora cu consumabile, spalarea gresiei si a faiantei etc. Toate aceste activitati pot fi realizate zilnic, o data pe saptamana sau bilunar in functie de dimensiunile spatiului, numarul de angajati si implicit nevoile de curatenie existente.

Un partener de incredere in materie de curatenie la birouri este Clinica de Covoare, cu o experienta de peste un deceniu in domeniu si o echipa gata pregatita pentru orice provocare! Compania din Brasov ofera servicii complete nu doar pentru sedii de firme ci si spatii de productie, servicii care includ si consultanta de specialitate prin intermediul careia se doreste o mai buna informare a clientului cu privire la ce implica mai exact activitatile de curatenie. Transparenta serviciilor si vasta experienta sunt doar 2 aspecte ce recomanda Clinica de Covoare ca partener ideal pentru servicii de curatenie la birouri si nu numai.