Curatare si spalare covoare

Redam aspectul nou-nout al covoarelor tale prin igienizarea in profunzime a acestora. Paseste cu incredere! Contacteaza-ne telefonic sau prin intermediul formularului online pentru o oferta personalizata de curatare si spalare covoare.

Spalare profesionala

Prin metodele incercate poate de multi dintre noi acasa, urmand sfaturile bunicii sau ale mamei, ne-am straduit mereu, poate prea mult si depunand prea mult efort, pentru a avea rezultate in curatatul covoarelor. Unii dintre noi poate au utilizat metoda de curatare a covorului stergand suprafata acestuia cu un tampon inmuiat in esenta concentrata de ceai. Insa aceasta metoda nu era suficienta, deoarece pentru a-i reimprospata apoi culorile covorului, era necesar ca acesta sa fie periat energic cu o solutie concentrata de apa cu sare grunjoasa sau se presara covorul cu sare, se rula si se lasa asa 2-3 zile, dupa care se peria sarea. O munca mult prea obositoare, ce dura si, poate, de multe ori nu avea rezultatul scontat, facand din curatatul covorului o corvoada.

Credem ca pentru a fi mai buni in ceea ce facem si pentru a avea rezultate, este necesar nu sa muncim mai mult, ci sa muncim mai bine. De aceea, First Phone prin activitatea pe care o desfasoara, si-a propus sa elimine urmele nedorite din viata noastra, a tuturor, precum: praful, deseurile, unsorile, murdariile de tot felul. Toate acestea intr-un timp cat mai scurt si in cel mai profesionist mod posibil, alaturi de o echipa pregatita si competenta.

Pentru ca stim cat de obositoare este aceasta munca si cat timp ocupa , printre multitudinile de sarcini pe care le aveti de indeplinit zilnic, First Phone vine in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu de curatare covoare ce se realizeaza cu cele mai bune utilaje si produse.

Asadar, nu trebuie sa va mai stresati pentru ca trebuie sa le faceti dumneavoastra pe toate. Ne delegati noua aceasta sarcina, de curatare si spalare a covoarelor, iar noi va vom rezolva in cel mai rapid, calitativ si profesionist mod posibil.

Etape de spalare

 

Covoarele dumneavoastra primesc cel mai bun tratament in clinica noastra de covoare. Noutatea in curatarea si spalarea covoarelor la Clinica de Covoare este aceea ca utilizam echipamente de ultima generatie, de cea mai buna calitate. Curatarea covoarelor cu trenul de spalare are 4 etape:

Prima etapa

Samponarea covorului cu produse profesionale

Etapa a doua

Perierea covorului in profunzime

Etapa a treia

Limpezirea (clatirea) covorului

Etapa a patra

Rularea covorului, dupa aceasta urmand centrifugarea si uscarea acestuia in tunel, in mediu controlat.

Z

Covoarele ale caror margini au defecte, nu mai trebuie sa fie o problema pentru dumneavoastra, deoarece ne-am gandit noi la rezolvarea acesteia si va oferim solutia: furnizarea serviciului de festonare.

Luam in serios fiecare apel, fiecare client, deoarece murdaria este inamicul nostru numarul unu, iar pentru asta utilizam cea mai buna aparatura si cele mai bune produse in munca depusa, rezultatele fiind si ele cele scontate: clienti multumiti.

Servicii

  • curatare si spalare covor cu trenul de spalare;
  • uscare covor – covorul este centrifugat, uscat in tunel (mediu controlat) si ambalat;
  • festonat covoare/mochete la cerere.

Tarife

  • Spalat/curatat covor la sediu, timp livrare: 24-48 ore – 8 RON/mp.
  • Transport de la client la sediu si livrare la client – 2 RON/mp.
  • Festonat covoare/mochete – 7 RON/ml.