Clinica de covoare Str. Nicopole nr.46

Termeni si condiții

SERVICII – Spalatorie covoare Clinica de Covoare First Phone

Clinica de covoare First Phone pune la dispozitia clientilor sai servicii de Spalatorie covoare. Serviciile First Phone se adreseaza clientilor persoane fizice precum si clientilor persoane juridice. Serviciul preluare si livrare la domiciliu este pus la dispozitia clientilor pe baza de programare prealabila.

 

Transport / Livrare – Spalatorie covoare Clinica de covoare First Phone

Livrarea covoarelor se face in conditiile stabilite de comun acord cu clientul sau reprezentantul clientului si nu poate fi mai putin de 24 ore de la data de colectare a covoarelor. Cazurile de livrare a covoarelor spalate in mai putin de 24 ore sunt considerate exceptii si sunt putatoare de costuri suplimentare respectiv taxa de urgenta, in cuantum stabilit in functie de zona de colectare, perioada zilei, etc.

 

Termeni – Spalatorie covoare Clinica de covoare First Phone

Spalat covoare: prin spalare covoare se intelege folosirea de utilaje mecanice de spalare a covoarelor pe baza de apa si detergenti.

Transport covoare: prin transport se intelege preluarea covoarelor de la locatia clientului (sediu, apartament, gospodarie, etc). Transportul covoarelor nu presupune si strangerea sau rularea acestora, acesta fiind considerat serviciu suplimentar si este posibila taxarea suplimentara a acestora.

Bon de comanda: reprezinta dovada colectarii covoarelor in vederea spalarii acestora.

Limita de raspundere – Clinica de covoare First Phone

 1. Curățarea covoarelor se efectuează atent, in funcție de indicațiile înscrise pe etichetele acrstora.In cazul in care acestea lipsesc, firma este absolvita de orice răspundere, curățarea obiectului făcându-se pe răspunderea clientului.Firma nu răspunde in cazul in care covoarele nu rezista la modul de curățare indicat pe eticheta produsului.
 2. In anumite cazuri, primirea covoarelor se va face numai cu acordul specialistului firmei si pe răspunderea clientului.
 3. Daca clientul solicita curățarea covoarelor într-un mod contrar opiniei specialistului, aceasta se face pe riscul sau, sub semnătura.
 4. Firma nu își asuma răspunderea pentru petele dificile care nu ies in urma unor procese repetate de detașare si curățare sau pentru deteriorarea materialului in urma acestora.
 5. Firma nu își asuma răspunderea pentru covoarele deteriorate aduse la curățat.
 6. Daca obiectele predate își modifica dimensiunile sau se deteriorează din cauza unor vicii ascunse (defecțiuni provenite din insuficienta rezistenta a țesăturii, coloranților etc.) firma este absolvita de răspundere
 7. Tarifele vor fi percepute conform listei de tarife afișată in loc vizibil la punctele de lucru si pe www.curatenie-intretinere.info.ro. Daca din lista de tarife lipsește denumirea unui obiect, prețul se va stabili prin comparare cu tariful acelor articole care au forma si croiala asemănătoare sau in funcție de cantitatea de munca depusa.
 8. Firma nu este răspunzătoare pentru neexecutarea prestațiilor la termen, datoare unor cauze de forța majora (lipsa energie electrica, lipsa presiune apa etc.)
 9. Restituirea obiectelor curățate se va face pe baza chitanței eliberate de firma.In cazul pierderii acesteia, eliberarea se va face numai pe baza unui act care confirma identitatea si adresa clientului.
 10. Eventualele obiecții trebuie făcute in momentul ridicării obiectelor, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate in considerare
 11. Pentru obiectele neridicate la termen, după 3 zile lucrătoare se va percepe o taxă de depozitare de 0.5 lei/zi.
 12. In cazul in care clientul nu va ridica covoarele in termen de trei luni firma își rezerva dreptul de a dona covoarele unor instituții de binefacere, considerându-le abandonate.
 13. In cazul deteriorării grave a covoarelor, mochetelor din cauza firmei sau in cazul furtului prin efracție din unitate constatat de politie, firma va oferi despăgubiri reprezentând de maxim zece ori costul curățării acelui obiect, in termen de maxim 30 de zile de la constatare.

Plata – Spalatorie covoare Clinica de covoare First Phone

-Numerar

-Transfer bancar 

-POS

Confidentialitate – Spalatorie covoare Clinica de covoare First Phone

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Spalatorie covoare First Phone are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru / reprezentant al familiei dumneavoastra